Laatste loodjes…

Nog twee weken en dan zijn wij verhuisd. Zo voelt het nog niet. Laat staan dat het er ook zo uitziet. Maar één ding is zeker. Over twee weken zijn we echt verhuisd. Hoe dan ook. Is het dan af?

Het zal niet volledig af zijn, maar de plinten zijn tegen die tijd wel gelegd (maar nog niet gelakt). Zo ver het er nu uit ziet zullen we over twee weken er gerust mooi genoeg bij zitten. Het wordt spannend, maar we zijn nu dagelijks met 4 à 5 (en soms meer) man en vrouw bezig. Twee bouwvakker die de laatste klusjes doen. Die zijn zo goed als klaar. Wij doen het schilderwerk en andere partijen doen de rest. De keuken komt overmorgen en begin volgende week ligt de mooie eikenhouten visgraatvloer er beneden in. Dat zal erg mooi opknappen.

Wat zal er niet af zijn? Mogelijk moeten er nog wat deuren afgelakt worden. De schuifdeuren tussen de ensuite moeten nog flink onderhanden genomen worden. Mogelijk dat er nog wat muren nog niet geschilderd zijn en dat er nog wat behangen moet worden. Nog meer? Ja, de voordeur. Die komt over een paar weken. Een nieuwe is besteld. Binnen zullen we dan klaar zijn. Wat rest zijn nog wat zaken aan voor- en achterkant en het dak. Dat laatste is nog een dingetje, maar geen dealbreaker om er te wonen…

Hier nog wat laatste stand van zaken plaatjes:

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie