Duurzaam bezoek op de fiets

Het vertellen van verhalen kan leiden tot nieuwe verrassende ontmoetingen. Ons verhaal zit er vol mee. Komende zondag staan er onverwacht nieuwe ontmoetingen op stapel.

Wij zijn bezig met een race tegen de klok. Volle bak afronden van het bouwproject. Het tempo ligt momenteel hoog en de focus op het mogelijke en direct noodzakelijke. Wat noodzakelijk lijkt (een badkamer) is de komende dagen nog niet mogelijk (nog te veel vocht in de net gestucte muren van de badkamer). Maar morgen, zaterdag zullen wij verhuizen.

Nog even facebook bekijken

Moe en wederom voldaan ploften we vanavond op de bank en scrollde wat door enkele facebookberichten. Het oog viel op het volgende bericht:

https://www.facebook.com/events/1961438234099446/?ti=icl

De pre-fietsparade Den Haag fossielvrij in Bezuidenhout. Toch even verder kijken en wat blijkt… #DuurzaamDuiker is opgenomen in de fietsttocht langs allerlei duurzame projecten in onze wijk.

En zien wij dit nu goed? Wordt #DuurzaamDuiker met Huis ten Bosch vergeleken? Misschien dat Wim-Lex nog van ons kan leren :-).

Wij liggen aan het begin van de fietsroute (nummertje C op de kaart). En ze zijn van harte welkom om een kijkje te nemen. We wonen er immers al 1 dag.

Geef een reactie