Dankbaar en blij

We got ‘m! Vandaag is de dag dat wij officieel de sleutels hebben gekregen. We zijn al vaker in het huis geweest met aannemers en architect. En iedere keer dan langs de verkoopmakelaar (Langezaal). Gelukkig waren zij zeer behulpzaam. Dat was echt fijn. Vanaf vandaag hoeven we niet meer langs voor de sleutels. We hebben ze nu zelf in het bezit.

Verkoper

Bij de notaris hebben we vandaag ook voor het eerst de verkopende partij gezien en kort gesproken. Erg fijn. De ouders van haar hebben er bijna 60 jaar gewoond. Zelf is zij er met haar broer en zus in opgegroeid. Ze zitten vol verhalen over het huis. En daar zijn wij erg in geïnteresseerd, dus zijn er contactgegevens uitgewisseld. We komen elkaar zeker vaker te spreken. Leuk!

Dankbaar en blij

Het huis is nu echt van ons. En dat is toch een dingetje. Je droomt wel eens waar je later wilt wonen als je groot bent. Nu zijn we groot en zijn we een klein gezinnetje. We wilden in de wijk blijven wonen, maar gezien de huidige huizenprijzen en de eisen die wij hadden leek dit onmogelijk. We hebben rondgekeken in de omgeving, Voorburg, Voorschoten, Oegstgeest, Leiden, noem maar op. Toch bleven we dromen en bedenken hoe we in de wijk konden blijven. We hadden geen bloedspoed met een andere woning. We wonen nu ook goed, maar het bleef kriebelen.

Het is ons gelukt en daar zijn we dankbaar en blij om.

Geef een reactie