website Duurzaam Duiker online

Het kopen van een huis waarin in veel geklust moet worden is niet zo maar een ‘dingetje’. Er komt veel bij kijken. Heel veel.

We zullen in de komende maanden heel veel ervaring op doen. Deze willen we delen. Tenminste, ik met name. Mijn vrouw vind het initiatief zeker leuk en steunt het ook. Toch ben ik degene die de tijd en energie hierin gaat steken.

Heb ik soms tijd over om deze website bij te gaan houden? Zeker niet, maar toch waag ik mij er aan. Ik heb dit eerder gedaan. Ooit eens een marathon gelopen en over mijn voorbereidingen geblogd.

Een nieuwe uitdaging. Een nieuwe blog. Het bijhouden ervan houd mij scherp. Het zet mij tot denken wat we aan het doen zijn. Het helpt in het ordenen van de gedachten. Maar vooral: ik vind het leuk om onze ervaringen te delen. Het zullen er namelijk nogal veel worden.

One Comments

  • Hadewych Keehnen-Meeussen 17 / 03 / 2017

    Wat leuk deze blog. En waar ik vooral blij mee ben, is dat jullie zo dankbaar en blij zijn met ons ouderlijk huis. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie er iets moois van gaan maken. Het is jullie van harte gegund. Veel succes

    Reply

Geef een reactie